Zijn we weer

Hallo allemaal,

Hier eindelijk weer een bericht. Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar stroom en veel tijd om een bericht te plaatsen is er niet altijd. Daarbij komt dat ik ook nog ziek ben geweest. Voelde me al een paar dagen niet al te lekker. Buikpijn en overgeven waren de klachten. Na dit een paar dagen te hebben aangezien ben ik toch maar naar het ziekenhuis in Masaka gegaan, dit was woensdag. Daar vertelden ze me dat ik malaria had. Na een paar uurtje aan het infuus mocht ik weer richting de backpackers :)
Donderdag weer zalig aan het werk gegaan. Zoals jullie de hardkorn people onder jullie weten is donderdag vaccinatiedag. Het was wederom in een woord weer helemaal geweldig. Van alle kanten kwamen weer vrouwen aanlopen om hun kinderen te laten vaccineren. Echt zo tof!!
We zaten allemaal op matjes, niks geen gebouw, tafels of stoelen. Zo lekker back to basic. Veel vrouwen bleven nog even hangen om een praatje met de blanken te maken.....

Vrijdag ben ik voor het eerst meegeweest naar een HIV testing en counseling dag. Dit vond plaats in een vissersdorpje wat echt super afgelegen lag. Op deze plek te bereiken moesten we eerst een uur met de boda boda. Echt jammer dat het project geen auto heeft, hierdoor is de hoeveelheid materiaal die je mee kunt nemen echt beperkt. Hierdoor konden we niet meer doen dan alleen de mensen op HIV testen, terwijl andere zorg ook meer dan gewenst is. Hoop zo dat het project met behulp van Be More op den duur een auto kan gaan aanschaffen!
Maar dit ter zijde :)
Aangekomen in dit visserdorpje, bleek dat nog heel veel kinderen nog nooit een blanke hadden gezien. Dit gaf tot gevolg dat mijn armen regelmatig werden bevoeld, huilende kinderen, blije kinderen....zo gek dat iets voor mij heel gewoons daar veel indruk maakt.
Nadat een enkelig was bekomen van de schrik kon het daadwerkelijke testen beginnen. En..........(trom geroffel)....ik heb opnieuw leren bloed afnemen! Hoe ontzettend geweldig is dat!!! Hierdoor kan ik zoveel meer betekenen op zowel het project als tijdens outreaches. En die foto's....dit zijn gewoon foto's die je ziet op sites als van bijvoorbeeld een Unicef. Echt een droom die uit kwam.
Naast het afnemen van bloed heb ik me meer verdiept in het testen van het bloed zelf, dit kan ik nu dus ook helemaal zelfstandig :) de mensen zijn echt ontzettend vriendelijk. Men wil me van alles leren en staan tevens zelf ook open voor ideen van mijn kant. Zo heb ik mijn collega's geprobeerd meer structuur aan te brengen....ze waren echt helemaal verbaasd. Zagen zelf meteen in dat 'mijn idee' inderdaad wel erg handig was. Doet me echt goed om onderling ideeen uit te wissen, merk ook dat mijn collega's dit erg kunnen waarderen. Jammer genoeg was de dag veels te snel weer voorbij....en mocht ik weer terug naar het ziekenhuis.

In eerste instantie had ik het plan om afgelopen weekend door te werken, maar omdat ik me nog steeds niet helemaal fit voelde en nog een paar andere redenen heb ik besloten om het weekend toch maar vrij te nemen. Dit hield in dat zaterdag een dagje heb doorgebracht aan een meer samen met nog 3 andere Be More mensen :) de nacht mochten we doorbrengen in een tent. Uiteraard was dit alles meer dan gezellig.
Vandaag zijn we even langs Kim gegaan die een lunch voor ons had voorbereidt. En wie heb ik daar mee naar toe genomen....nicht Evelien en Bas. Ook zij zijn een aantal weken in Uganda (anders zie je ze 1 keer per jaar en nu ontmoeten we elkaar gewoon weg hier hahaha)
Bij Kim was het ook helemaal leuk! En nu dus weer terug op mijn eigen stekje. Evelien en Bas blijven vanavond slapen! Wat natuurlijk helemaal gezellig is!

Morgen weer lekker aan het werk :)
En dinsdag mag ik voor 4 dagen de rimboe in!! Ben zo benieuwd hoe dat gaat zijn Willy heeft besloten om niet mee te gaan, dus nu gaat Melvin mee! En moet eerlijk zeggen dat ik heel erg blij ben dat hij mee gaat. Merk aan mezelf dat ik het toch wel prettig vind om Nederlandse mensen om me heen te hebben. Dit maakt het praten toch allemaal iets spontaner en makkelijker. En daarbij komt dat ik het super goed met Melvin kan vinden. (melvin is trouwens een vrijwilliger die op een ander project werkt)

Nou mensen, hoop dat jullie weer een klein beetje een indruk hebben gekregen van mijn afgelopen week! Ga nu snel weer richting Evelien en Bas :)

Liefs Anne

PS 1: Ik ben weer helemaal fit, gezond en beter!

PS 2: Tof mam dat alles nu rond is

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

marlou

He Anne,

Wat fijn dat het weer wat beter met je gaat.
Is niet niks daar.. pff!

Leuk om je verhalen te lezen. Vooral erg gaaf dat je zoveel kunt leren en je ideeen kunt uitwisselen.

Nou meid,
Succes in de rimboe.

Liefs Marlou

marionvanlier

Hoi Anne,

ook jij Malaria. Had het ook al bij Wil gelezen.
Volgens mij heb je het fantastisch daar en geniet je volop. Leuk om te horen. Doe de groeten aan Melvin van mij. Werken Willy en jij apart op het project of wel samen omdat ik nergens lees dat jullie dingen samen doen.

Geniet volop en zeker daar in de rimboe. Ben benieuwd.

Groet Marion van Lier

Famke

Ha Anne-Panne,
Gelukkig ben je weer helemaal beter :)
Alvast heel veel plezier in de rimboe en doe Evelien en Bas de groetjes! Kalm an
Xxx Famke en Bert-Jan

Peet en Pa

Hai, Anne mooi om weer iets van jouw ervaringen te lezen en te zien dat het goed gaat met jouw.
Wij hopen dat het bezoek aan de rimboe goed gaat en aan al jouw verwachtingen voldoet.Doe Evelien en Bas de groeten van ons.
Hopenlijk lukt het om vaker als eens per week iets op de mail te zetten
Heel veel liefs Peet en Pa

Sjuk

Yooo Potijk,

Haha wat moest ik net lachen. Ik wist niet dat je van plan was om die vage tik van Jaap over te nemen..overal vage ziektes scoren..malaria had jaap volgens mij nog niet op zijn lijstje staan hahaha.
Heb overigens met hem afgesproken dat hij minimaal 1 maar liever 2 items op de lijst toe moet voegen.
Maar alle gekheid op een stokje. Mooi dat je het goed naar je zin hebt daar!
Henig en we zien je volgende bericht wel weer verschijnen. Tjowwww!

Liesbeth

Hee Anne,

Superleuk om al je berichtjes te lezen!
Groet en heel veel plezier en werkze daar!
Liesbeth.

Peter & Anneloes

Hey Anne,

nav je superhandige nieuwe-berichten-melder je laatste verhaal gelezen. Goed bezig .... afgezien van je malaria dan! We lezen zowel in de regels als tussen de regels door dat je het helemaal geweldig vindt en hadden uiteraard ook niets anders verwacht. Kijk bij je rimboetrip je reismaatje ook af en toe even diep in de ogen ....om te checken voor lua lua natuurlijk.

Nou, groeten vanuit het nattige Tubbergen

Mama en Ben

Hoi lieve schat, gelukkig een bericht,blij om te horen dat het goed met je gaat.
Wat een oergezellig verhaal om te lezen,en tevens dolgelukkig dat je daar zo op je plek bent.Mijn lieve (witte) engeltje.Ook donders blij dat je weer goed bent hersteld,maar hou het a.u.b. goed in de gaten,want ook engeltjes kunnen ziek worden.Wat leuk om te lezen dat je nicht Evelien en Bas daar ook zijn,toch familie om je heen,dat voelt zeker goed.En nu het verhaal rimboe!!! Oh meid het goed in slaap vallen van mij valt niet mee, maar dat terzijde,ik lees in je verhalen,dat je ondanks malaria gelukkig bent,en dat is voor mij het allerbelangrijkste.Wat zal dat een blij gevoel geven om deze mensen en kinderen te kunnen helpen.Eigenlijk heb ik een idee van ( ik kom dr ok an)je zult wel denken gek mens blijf a.u.b. daar (streskippetje) en gelijk heb je.
(misschien kan ik iets van schoonmaakwerkzaamheden doen ha ha ha.
Lieve meid nogmaals doe voorzichtig (Ben mengt zich ook in dit verhaal, kiekt oet veur slangen.
Tot het volgende bericht,pas goed op jezelf groetjes voor andere vrijwilligers.Heeeeel veeeeeeeel Liefs Mama en Ben.

Mama en Ben

Op de Eeshof in tubbergen,is ook iedereen geinformeerd door Oma de Vries, miene kleindochter zit in Oeganda,wat ne een fot.Maar toch apetrots dit mos oons Pa eens wetn.(Opa de Vries.Ook Oma Kamphuis belt regelmatig doot dat wicht de groet'n.Ook de familie de Vries leest alle verhalen en zijn behoorlijk onder de indruk.
Leuk zo veeeel leuke reacties.Dus hartelijke groeten Oma de Vries, Oma Kamphuis, Fam de Vries en Fam Kamphuis.

carmen

Hee Anne,

wat een domper dat je malaria had? gelukkig gaat het nu stukken beter.
En wat geweldig dat je daar zo veel bij leert!!
helemaal naar jouwn wensen!!
het lijkt me wel heel rottig dat je alleen die HIV testen kon doen en verder niks! maarjah daat doe je niks aan!!
Hardstikke leuk en spannend om je verhalen te lezen!!
Heel knap van je! Toppertje!

heeel veel succes in de rimboe en pas op voor de vliegjes! Heb je wel een mepper?? haha!!

groetjes en kusjes van Carmen & Patrick!!

Marieke Kroese

Hee Anne!
Hoor ik zo maar van Ieke dat je in de rimboe zit... Leuk om je verhalen te lezen! Klinkt goed allemaal (op een kleien malaria-aanval na dan...). Geniet ervan!

Groeten uit Leeuwarden,
Marieke

nynke

Dat je dat ook nog mocht mee maken(malaria). Stoere meid van het platteland kan ook malaria handelen(gelukkig maar). Anne het is altijd weer gezellig even jou mail lezen. De tijd gaat snel, dus pluk de dag en lekker genieten. Dag Nynke

Ria, Marloes, Esther en Chantal

Hallo Anne,

Wat leuk om je verhalen te lezen. Je maakt heel wat mee daar in Oeganda! Wel vervelend natuurlijk dat je ziek bent geweest, maar gelukkig ben je nu weer beter.
We willen jou nog veel succes en plezier wensen. Vooral nog met je trip in de tropen! Zal we erg spannend zijn! Veel succes!

Groetjes Ria, Marloes, Esther en Chantal

Henk en Hermien

Lieve Anne,
vanuit je buurland Tanzania volgen we jouw interessante belevenissen ook.
Fijn, dat je weer opgeknapt bent.
We kunnen ons een voorstelling maken van de dorpjes die jij bezoekt, want we zijn net terug van een tocht van 500 km het binnenland in.
Helaas zit het er voor ons bijna op: maandagnacht vliegen we terug naar Amsterdam.
Nog veel goede ervaringen gewenst.
Gerard en Will groeten je ook.
Henk en Hermien.

mama

Hoi meiske, al een hele tijd niks gehoord.
Heel veeeeel liefs mama en Ben.

Addy de Jager

Ha die Anne,
Wat ontzettend leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt en doet. Ik ben jaloers!!!
Heb net een lekkere vakantie gehad in Frankrijk en Italië maar had misschien liever met jou mee gegaan nu ik alles zo lees en zie...
Geniet ervan en pas goed op jezelf. (moeders uit Haarlem :))

Haike en Frank

Ha Anne!

We hoorden dat je een eigen site hebt, dus we dachten gauw Anne even een berichtje sturen!
Blij om te horen dat het goed met je gaat!
En wat super goed van je, dat je naar Uganda
bent gegaan om daar mensen te gaan helpen!
Knap hoor!
Wij wensen je dan ook heel veel succes!
Veel plezier nog en doat henig an!
Groetjes Frank en Haike


henriet

hi anne!
net terug van vakantie, hadden geen internet-ontvangst, dus net al je verhalen gelezen. Super zeg!!wat een ervaringen doe je op!!
en die foto's zijn inderdaad net als wat je op de unicef-site ziet, maar dan met jouw blonde hoofd erop:). jasper zal binnenkort denk ik ook wel jouw kant op komen he? gezellig!
nou meid, blijf genieten daar!! liefs henriet

Joni

Calling all cars, clailng all cars, we're ready to make a deal.

Sherlyn

If you're looking to buy these articles make it way eaiesr.

Bobby

Back in shcool, I'm doing so much learning.

Githa

Wow, your post makes mine look fbeele. More power to you!

Dorisfer

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)


XRumer201707

Dorothydum

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170718

Dorothydum

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170718

Flossiegog

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)


XRumer20170725

Flossiegog

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)


XRumer20170725

Aaauceunalp

Segway Verona offers tours that make sure you will enjoy a fun and immerse experience of our beloved city. We combine Segway, our innovative way of transportation, with tours in the historical city centre. Through our explorations of 1 or 2 hours, we will bring you to the most breathtaking spots, so that, if you do not stay long in Verona, we make sure that you see all of the unmissable sights!

Segway is really easy to use! It is so intuitive that it feels like an extension of the human body. To understand why, consider this: if you stand up and lean forward, so that you are out of balance, you will intuitively put your leg forward. Segway works the same way: to move forward or backward, the rider just leans slightly in such direction, and Segway will follow your movements. It is also easy to turn right or left, since the rider just has to push respectively Segway’s handlebar.

Segway is safe. Anyone over the age of 12 can join our tours, except for pregnant women. Apart from these cathegories, we encorage people of every age to try Segway, because this self-balancing object can really make your experience in Verona much more delightful! In fact, if it is hot, you will enjoy some fresh air and avoid to sweat; if it is cold, you will have the possibility of staying outside the least possible time. It is proved that our 2 hours tours show you what you will see in 6 hours walking!

All the tours start with a little training on how to use Segway, because for us safety is the priority. However, we experienced that it takes just a little practice to master on Segway! There are no required skills and, in particular, no need to be able to bicycle. There will always be a tour leader with you, guiding the whole group, so that you can enjoy the view and the tour of Verona. Audioguides (available in different languages) will provide the information you need to fully comprehend the history and architecture of our main monuments, squares and buildings.

In particular, our 2 hours tour will show you: Piazza Bra, one of the biggest squares in Italy, with the Arena, the famous Roman amphitheatre; we will then take Via Oberdan in order to see Portoni Borsari, one of the ancient entrance of the Roman city; we will firstly explore Piazza Erbe and secondly Piazza Dei Signori, two squares full of symbols and buildings with enchanting beauty, and then see Arche Scaligere. Heading to the Duomo, Verona’s Cathedral, we will pass by Santa Anastasia, next to the Conservatory of music; after that, we will have a break on Ponte Pietra, the bridge with the breathtaking view of the Roman Theatre and San Pietro Castle (and much more). On our way back, we will stop at Juliet’s house, so that you don’t forget to take pictures and write your names on the walls! We will conclude our tour with Castelvecchio, the Scaligeri castle and enjoy its amazing view of Verona.

People who went on tours with us really appreciate our flexibility: we do not have fixed tour’s hours, so we can arrange the time that fits the best. Moreover, we try to adjust the path according to your preferences, spending less time on spots you have already seen and dedicate more on your favourite sights. Read what people say about us on tripadvisor...

So, if you want to make the most out of your time in Verona, contact us or stop by our office!

OFFICE HOURS: Monday to Saturday (only closed on Sunday) from 10 am to 5 pm.

DIRECTIONS: We are located in Piazza Cittadella 11b, very close to Piazza Bra, the main square with the Arena.

From Piazza Bra you can arrive at our office on foot (3 minutes): pass under the arch of the gateway with the big clock (Portoni della Bra) and walk through Corso Porta Nuova for approximately 100

https://veronasegwaytours.com/

Rickeyflins

?????? ?????? ?????????, ??????? ?????? ?????????? ?????? ???? [url=http://thailandi.info/otzyvy-turistov/]More info...[/url]

???????????? ????????? ? ???????
????????? ? ??????? ?????????????? 2017
????????? ? ??????? ?? ??????-??????
????????? ? ??????? ?????
???? ?? ????????? ? ??????? 2017

Pearlrooke

Yesterday i read some cool info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i'm not absolutely sure which pluses will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i want to buy it with best price. Any idea?

Mariarum

?????? ????????????? ???? ??????????? ?????? ???????? ?????????? ????? ???????? ??????? ??????????? ??????

???? ?? ????? ???????????????? ???????? ??????? ????? ???????? – <a href="https://afroditalove.ru/category/vibromassazher-vibrator/">?????? ????????</a>. ? ??? ??????? ?????? ???????? ?????????? ?????????????? ??? ? ????? ?? ????. ?????? ?? ??????????? ??? ? ????????, ?????????? ?????? ????????. ??? ??????? ???? ????????????? ????? ? ??????? ????? ????? ????????? ? ???????????? ???? ? ??????.</p>
????? ????? ??????? ??? ???????? ?????????????? ?????????, ??????????? ??????, ?????? ? ???????????. ??????? ? ????-?????? ??????, ?? ??????? ??????????? ?????? ????????, ? ?? ?????????? ??????? ??, ??? ?????????? ??? ?????.</p>
????? ????????: <a href="https://afroditalove.ru/category/prezervativy/">?????? ????????????</a>, ????????? ?????, <a href="https://afroditalove.ru/category/vaginalnye-shariki/">??????????? ??????</a>,???????????????, ? ?????? ?????-?????? ????? ? ????????-???????? «????????» (afroditalove.ru).</p>

Pearlrooke

Yesterday i got some cool info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i wanna get it with lowest price. Any idea?

Pearlrooke

Day ago i got some shocking info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i wanna get it with good price. Any idea?

Pearlrooke

Yesterday i read some amazing info about Omega 3 foods and now i very wanna get it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i want to buy it with best price. Any idea?

CarolynDitly

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


XRumer201708

Pearlrooke

Yesterday i read some shocking info about Omega 3 foods and now i really wanna get it. But i'm not absolutely sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i want to get it with lowest price. Any idea?

CarolynDitly

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708

CarolynDitly

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)


XRumer201708

CarolynDitly

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!


XRumer201708

CarolynDitly

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


XRumer201708

CarolynDitly

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


XRumer201708

Pearlrooke

Day ago i got some interesting info about Omega 3 foods and now i really wanna buy it. But i'm not absolutely sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i wanna buy it with lowest price. Any idea?

Pearlrooke

Day ago i read some shocking info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i'm not really sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i wanna purchase it with good price. Any idea?

Pearlrooke

Day ago i got some shocking info about Omega 3 foods and now i very wanna buy it. But i'm not really sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i want to buy it with best price. Any idea?

Pearlrooke

Day ago i got some cool info about Omega 3 stuff and now i really wanna buy it. But i'm not really sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i wanna get it with good price. Any idea?

Vacaddip

Buy Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet 154.99$, sku#207802823 - Cell phones
sku0712ck.
http://forum.polska.ru/viewtopic.php?f=6&t=7727
http://forum.polska.ru/viewtopic.php?f=21&t=7729
http://forum.polska.ru/viewtopic.php?f=9&t=7733
http://www.monstergirl.net/BombshellStampsFORUM/viewtopic.php?f=46&t=57828
http://www.monstergirl.net/BombshellStampsFORUM/viewtopic.php?f=46&t=57828&p=94904#p94904

[url=http://forum.polska.ru/viewtopic.php?f=6&t=7727]Purchasing Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet 154.99$, sku#207802823 - Cell phones[/url]
http://nisabt.pw/buy_caverta_pills.html
Order Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet 154.99$, sku#207802823 - Cell phones

Pearlrooke

Day ago i got some shocking info about Omega 3 foods and now i very wanna get it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i wanna purchase it with lowest price. Any idea?

Dol33larVox

[b]????? ?????????? ?? ??? ????[/b]
[b]V.I.P. ??????
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service[/b]
[url=http://0.00000007.ru/2#sv0K3bcEA3]
[img]http://0.00000007.ru/3#bdec9Nbaa7[/img]
[/url]
------------------------
????????? ??????? ?????????? socks ? proxy ???????? online
? ?????? ??????: 33557 IP ? 198 ????????????
[b]?????????? ??????????? - ?? ???????????, ??? ??? ???? ?????? ??????? ?? ??? ??? ????????? ????????[/b]
(?????? ?? ????? ????? ? ?? ????????????[b] http ?????????)[/b]

???????? ???????? ?? ???? ???????, ??????????? ?????????? ?????????????? ????????!
????????????? ?????? IP ? ???? ??? ?????????? ?????????? ??? ????????????? VPN
??????????? ??????????? ?????????? ? ???? ????????? ???????? ?? ???? ???????! ????????? ? ????? ??? ??????? ???? IP ????? ????? ??????? ?????.

[b]?????????? ? Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
?????????? ? MacOS, Linux, BSD (100% ????????????????? ????? WINE)
?????????? ? ?????? ???????????? ????????[/b]

?????????? ????? ??????? ???????? ?? ?????????? ?????? ??? ????? ??????? ????????
???? ??????? - ?????? ????????? - ?????? ???????
??????????? ?????? ???????? ??????????? ?????????? ?????? ??????? - ?????????? ?? ?????
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
????????????????? ?????? ?? ??????? ??? ????????? ??????? ???????? ????????.
ICQ ??? ?? ???? ??? ?????????? ???????? ??????!
[b]???????????????? ????????????[/b]
?????????????? ?????? ?????????? ?????????? ????????? ?????? WebMoney , PerfectMoney ? BITCOIN
????????? ????????? VPN ??????
?????? ?? ??????????? https ?????????
[b]??? ??? ?????????? ??? ????????? ??????? ??? ?????????????????? ? ?????????? ??????![/b]

[url=http://0.00000007.ru/2#cDT9410Pt0]Vip proxy[/url]
__________
??????? ????? ??????????
?????? ????????? ??????
?????? ?????? ???????
??????? ????? ??????????

Pearlrooke

Day ago i read some cool info about Omega 3 stuff and now i very wanna buy it. But i'm not 100% sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i want to purchase it with best price. Any idea?

Dol11larVox

[url=http://rrr.regiongsm.ru/33]
[img]http://rrr.regiongsm.ru/32 [/img]
[/url]
??????????????? ? ?????????????? ? ?. ?????????? ? ?.??????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ? ???????? ???????. ???????????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 8(861) 24-123-45
___________________________
??????????????? ?????????? ? ?????
??????????????? ????????
??????????????? ????????? ?????
?????? ?????????? ? ???????????????
??? ??????????????? ?????? ????????

MaryaLem

http://salexrumer.site/

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


http://salexrumer.site/
XRumer201708yy

Dannybag

????????!!! ????? ? ????????? ? ???????? ???????? ????!!!
????????? ? ??? ? ????....
??? ?????? ?? ????
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

MaryaLem

http://xrumersale.site/

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)


http://xrumersale.site/
XRumer201708yy

MaryaLem

http://xrumersale.site/

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)


http://xrumersale.site/
XRumer201708yy

SandraWen

[url=http://rrr.regiongsm.ru/33]
[img]http://rrr.regiongsm.ru/32 [/img]
[/url]
??????????????? ? ?????????????? ? ?. ?????????? ? ?.???????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ?????????? ? ????. ??????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 8(861) 24-123-45
___________________________
??????????????? ?????????? ?????? ????????????
??? ????????? ??????????????? ???????????? ????????
???????? ????????? ? ??????????????? ? ???
??????????????? ????? ????
??????????????? ?????????? ???? ??????

Barbarakes

This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

AllenSaf

My friend and I went camping the other day. It was a tiring experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and whined about his wakefulness. I totally told him to [url=http://www.tobefast.com/ebay/valium-dosages]source[/url] and deal with it.

Avito321cor

[b]????????? ??????? ????? (Avito) ?? 50%[/b] | [b]????????? @a1garant[/b]

[b]????????????, ??????? ??????![/b]

????? ???? ???????????? ???? ??? ?????? ?? ?????????? ??????? ?? ??????????? ???????? ???????? Avito (? ?????, ?????????? ?????). ???? ??? ????? ?????????? ??????? - ??????, ????? ??????. ????????? ????? ?? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ????? (Avito).

[b]???????? ?? ????. ????? ?????.[/b]

??????? ?????????? ? ???? ??????? ? ????????? ??????? ?????????: [b]50% ?? ??????? ?? ????????.[/b]
???? ????????? ????? ?? ??? ???????, ? ???? ?????? ????????? ????? ? ?????? ?????? ???? ??? ??????? ? ????? ??????, ?????????? ???????.
??? ?????????? ?????????? ?????? ??????? ??????? ? ??????!

[b]????????: [/b]

[b]?, ??????? ?? ????? ?? ????????? ???????, ??? - ??????????!!![/b] ?????? ????? ?? ??????...

???? ??????????????!

[b]?????? ?? ??????? ?????[/b]
________

???????? ?????? ?? ?????
?????? ??????? ????????????? ?? ?????
avito ??????? ????????
??? ?????? ???? ??????? ? ????? ????????????
??? ????????? ????? ???????? ?? ???????? ?? ????? ????

AlysonXrj

Oh Lord. I don't know what to do as I have loads of work to do next week summer. Plus the university exams are coming, it will be a torture. I am already losing sleep maybe I should [url=http://eliteeventstoledo.com/products/ambien-10mg.html]website[/url] to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.

MIATdj

https://vimeo.com/user72156660/abouthttp://m.foghop.com/profile/alenakroege

AlysonPzo

http://dafoundry.com/members/james8812/activity/388401/

AlysonQxm

http://tinyurl.com/yczksz5a

StevenMouby

Write My Paper - EssayErudite.com

Looking for an expert to [url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]write my paper[/url] for you? You are at the right place.
Providing superior writing service appears to be our main specialization and passion.
Our website is the best destination for every English-speaking student who calls for assistance when handling his or her daily academic tasks.

<a href="https://essayerudite.com/write-my-paper/" />write my paper</a>

Write My Paper - https://essayerudite.com/write-my-paper/

AlysonTwj

http://www.gamefreefun.com/profile/552555/nickolasbus

Isaiah

[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis help[/url]
[url=https://essayerudite.com/buy-essays-online/]buy essays cheap[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-paper-writing-service/]college paper writing service[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-essay/]write my essay for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]help with thesis[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]help me write an essay[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-paper-writing-service/]college paper writers[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-essay/]write my essay online[/url]
[url=https://essayerudite.com/buy-essay/]buy essay on[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-essay/]write essay online[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]write my essay for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-essay-help/]help writing college essay[/url]
[url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]do my homework[/url]

Ismael

https://essayerudite.com/thesis-writing-service/
https://essayerudite.com/dissertation-writing-service/
https://essayerudite.com/compare-and-contrast-essay-topics/
https://essayerudite.com/argumentative-essay-topics/
https://essayerudite.com/assignment-help/
https://essayerudite.com/research-paper-topics/
https://essayerudite.com/cheap-essay-writing-service/
https://essayerudite.com/buy-essay/
https://essayerudite.com/write-my-research-paper/

Anne Potijk

Name: Anne Potijk
Leeftijd: 32

Was vrijwilliger bij Rakai van 06 jul 2009 tot 01 aug 2009